Ofte stilte spørsmål

Hvilke invertere fungerer batteriet med?
Batteriet er testet og fungerer godt med Victron MultiPlus II-serien, men skal passe for alle invertere som aksepterer en batterispenning mellom 40 og 50 V. Ta kontakt med oss hvis du er usikker, så hjelper vi deg gjerne.


Kan jeg koble det til strømnettet?
Per nå er våre batterisystemer ikke godkjent for tilkobling til nettet.Kan jeg montere det utvendig?

Nei. Våre batterier er bygget for innvendig montering. For best ytelse bør batteriet monteres i et rom som holder over 20 grader celsius.Er det trygt?

Ja. Vi benytter kun batterimoduler av topp kvalitet fra Mercedes-Benz Energy GmbH, noe som betyr at vi har full kontroll på at batteriene er trygge for gjenbruk. I tillegg konfigurerer vi vår Battery Management System (BMS) med sikre marginer for å øke levetid.Hvor kjøper dere batteriene fra?

Vi kjøper batteriene fra Mercedes-Benz Energy GmbH.Under hvilke temperaturer fungerer batteriet optimalt?

Li-ion batterier fungerer optimalt mellom 20 og 38 grader celsius, men kan levere og ta imot strøm også ned til 0 grader celsius. Under -5 grader celsius begrenses effekten.Leverer dere utenfor Norge?

For dette forhåndssalget leverer vi kun til adresser i Norge.Når og hvordan betaler jeg?

Hvis du er tidlig nok ute så vil du motta en bestillingsbekreftelse med en faktura per epost. Denne betales så gjennom nettbank innen 7 døgn for å fullføre din bestilling.Hva er garantien?

Vi garanterer at batteriet holder 3000 sykluser så lenge det opereres mellom 20 og 38 grader celsius, lading under 3 kW og at batteriet ikke oppbevares under 20% eller over 80% energinivå over lengre perioder.